شهيد ناصر بياري

مكان شهادت:  بسطام
مكان دفن:  شاهرود

دانشگاه علوم پزشكي وخدمات بهداشتي درماني شاهرود

كودكي مودب و فرمانبر بود، فرايض ديني و مذهبي‌اش ترك نمي‌شد و علاقه‌اي كه همان دوران به محافل و مراسم مذهبي داشت خادميت مسجد را بر عهده گرفت و با صداي دلنشيني كه داشت موذن شود. هنوز مردم شهر نهم دي‌ماه 1357 را به ياد دارند. قرار بود مردم شاهرود و توابع در مسجد جامع بسطام اجتماع كنند تا از برنامه تظاهرات مطلع شوند و با برنامه ريزي و به صورت منسجم در روند سير پيشرفت انقلاب نقش را ايفا كنند. ناصر و سيدجعفر وارد مسجد شدند اعلاميه ها را پخش كردند، ژاندارمري از اين برنامه مطلع مي‌شوند، ناصر و سيدجعفر و گروهي ديگر از بچه‌ها را شناسايي مي‌كنند و ماموريت را به فردي كه تبحر در تيراندازي دارد مي‌دهند، ماشين به ژاندارمري نزديك و نزديكتر مي‌شد، نقشه شومشان را عملي مي‌كنند و گلوله جوري از سقف ماشين ماهرانه عبور مي‌كند به سرو گردنشان اصابت مي‌كند، مردم آنها را به بيمارستان مي‌رسانند. و مردم به محض اطلاع از اينكه ژاندارمري در اين نقشه دستي دارد با ابزار دستي بيل و كلنگ و سنگ و…. هجوم مي‌برند، در غروب غم‌انگيز آن روز ناصر و سيدجعفر بر روي دستان مهربان مردم تا وادي ابدي تشييع مي‌شوند.