دیدار اقشار مختلف مردم با رهبر انقلاب به مناسبت عید غدیر

علت این تعابیر، (عید غدیر به‌عنوان «عید بزرگ الهی» )رویداد بسیار مهمی است که در ماجرای غدیر محقق شد و آن، تعیین ضابطه و قاعده‌ی حکومت در اسلام است.
این ضابطه، همان امامت و ولایت در جامعه‌ی اسلامی است که به دستور خداوند و به‌وسیله‌ی پیامبر اسلام (صلی‌الله‌علیه‌وآله) اعلام شد.

علاوه بر تعیین ضابطه، حضرت علی (علیه‌السلام) به‌عنوان مصداق امامت معرفی شدند که شخصیتی بزرگ، نورانی، قدسی و غیر قابل خدشه بودند.
البته هیچ کس در مقام امامت و رهبری جامعه‌ی اسلامی به قله‌ی بی‌همتای امیرالمؤمنین دسترسی ندارد و بزرگ‌ترین شخصیت‌های علمی و عرفانی تاریخ اسلام همچون امام بزرگوار ما که شخصیتی بزرگ، جامع‌الاطراف و برجسته بود، در مقابل امیرالمؤمنین (علیه‌السلام) همچون شعاع و پرتوی از نور خورشید هستند.
واقعه‌ی غدیر، پایه‌گذاری قاعده‌ی حکومت در جامعه‌ی اسلامی است و نشان می‌دهد اسلام به غیر از ضابطه‌ی امامت و ولایت، مدل‌های حکومت‌های سلطنتی، شخصی، زر و زور، زیاده‌خواه، متکبر، پیرو شهوات و اشرافی را قبول ندارد.
این اعتقاد اسلامی (ابلاغ رسالت در گروی ابلاغ امامت است،)مبتنی بر مبانی مستحکم و استدلال‌های غیر قابل خدشه است اما پایبندی به این اعتقاد و بیان آن، نباید با تحریک احساسات برادران اهل‌سنت همراه باشد زیرا این کار خلاف سیره‌ی ائمه‌ی معصومین (علیهم‌السلام) است.

تحریک احساسات دیگر فِرَق اسلامی به اسم شیعه، درواقع «شیعه‌ی انگلیسی» است و نتیجه‌ی آن، ظهور گروه‌های خبیث و مزدور وابسته به آمریکا و سرویس جاسوسی انگلیس همچون داعش و النصره است که جنایات و ویرانی‌های زیادی را در منطقه به‌راه انداخته‌اند.
بخش دیگری از خصوصیات حضرت علی (علیه‌السلام) مربوط به شیوه‌ی حکومت‌داری است که ازجمله‌ی آنها عدالت، انصاف، برابر دانستن همه‌ی آحاد مردم، اجتناب از زخارف دنیا، تدبیر، سرعت عمل در انجام وظیفه، تبیین، هدایت جامعه به تقوا و بی‌باک بودن در عمل به حق و در عمل به عدل است.
وسوسه شدن برای استفاده از منابع مالیِ در اختیار، یکی از بلاهایی است که حکومت‌ها به آن مبتلا هستند، درحالی که حکومت امامت با این مسائل جداً مخالف، و استفاده‌ی شخصی از امکانات عمومی ممنوع است.
آن حضرت در شناخت دوست و دشمن و در دسته‌بندی دشمنان نیز تدبیر داشتند و رفتار ایشان در سه جنگ خود با دشمنان کاملاً متفاوت بود.
وظیفه‌ی ما حرکت به سمت این قله و بهره‌مندی از آن صفات به اندازه‌ی توان و ایمان خود است.
کسی که رشوه می‌گیرد یا از بیت‌المال زیاده‌خواهی می‌کند، یا بر بدی‌ها چشم می‌بندد و هیچ احساس مسئولیتی در قبال هدایت جامعه نمی‌کند، برای نظام و جامعه‌ی اسلامی، زینت نیست و درواقع مایه‌ی عیب برای شیعه است.
متأسفانه جامعه‌ی ما گرفتار پدیده‌ی زشت اسراف شده است و این اسراف در ابعاد مختلف ازجمله در زندگی‌های شخصی خود را نشان می‌دهد.
اگر جامعه‌ای بخواهد از لحاظ استحکام درونی اقتصاد به نقطه‌ی مطلوب برسد، حتماً باید جلوی اسراف را بگیرد.
یکی از راه‌هایی که دشمن از آن طریق ضربه می‌زند، استفاده از نقاط ضعف جامعه است که باید این نقاط ضعف اصلاح شوند.
دشمن به‌دنبال بد شدن شرایط اقتصادی مردم و درنهایت ایجاد نارضایتی از اسلام و نظام اسلامی است.

در چنین شرایطی، وظیفه‌ی دولت، مجلس و مسئولان بخش‌های مختلف و همچنین آحاد مردم، برنامه‌ریزی و اقدام در نقطه‌ی مقابلِ هدف‌گیری دشمن است.

این جوان‌ها به فضل الهی، هر دشمنی ازجمله آمریکا و رژیم صهیونیستی را به زانو درخواهند آورد.
علت اینکه مکرر در صحبت‌های خود، نسبت به آینده اظهار خوش‌بینی می‌کنم، وجود همین واقعیت‌های خوب است که می‌تواند کشور را به پیش براند.
ایشان، جوانان مؤمن، با انگیزه‌ی بالا و آماده‌ی حضور در میدان‌های مجاهدت و دفاع از کشور را فراوان خواندند و تأکید کردند: این، همان انگیزه‌ای است که کشور را نجات خواهد داد و باید آن را تقویت کرد.