ديدار مديران، مدرسان و طلاب حوزه‌هاي علميه استان تهران بارهبرانقلاب

بازار شبهات رواج دارد؛ هم فضاي مجازي كمك مي‌كند و هم انگيزه‌ي سياسي براي ترويج آن وجود دارد/ اينها مواجهه لازم دارد. براي جهاد لازم نيست فقط شمشير برداريم؛ اين بزرگترين جهاد است؛ براي اين جهاد خود را آماده كنيد.

سه كار عمده بر عهده‌ي روحانيون است: «هدايت فكري و معنوي»، «هدايت سياسي» و «خدمات اجتماعي و غمخواري و خدمت‌رساني به مردم»/ روحانيت چون مورد اعتماد مردم است، سنگ صبور هم هست.

ارزش طلبگي به اين است كه شما خود را براي كاري آماده مي‌كنيد كه هيچ كاري جايگزين آن نيست/ طلبگي از همه‌ي تخصص‌هاي موجود تأثيرش بيشتر است/ شما طبيبان روحاني و هدايتگران مردم هستيد

آمريكايي‌ها از اول انقلاب نيز مانند امروز درصدد حذف روحانيت از حركت عمومي ملت ايران بوده‌اند تا در مرحله‌ي بعد، حضور مردم در صحنه از بين برود و سپس انقلاب به شكست بينجامد اما تاكنون موفق به تحقق اين هدف نشده‌اند و به فضل الهي نخواهند شد.

مشروطيت و نهضت ملي به‌علت استمرار نيافتن حضور روحانيت به اهداف خود نرسيد اما هنر امام خميني (رحمه‌الله) اين بود كه نگذاشت دشمن، حضور روحانيت را در حركت عظيم انقلاب و پس از آن متوقف كند چرا كه در غير اين صورت، نه انقلاب پيروز مي‌شد و نه جمهوري اسلامي به حركت خود ادامه مي‌داد.

علت تأكيد مكرر بر ضرورت انقلابي بودن حوزه‌هاي علميه اين است كه استمرار حركت صحيح و انقلابيِ كشور و جامعه، بدون حضور مستمر روحانيت امكان‌پذير نيست.

با بهترين روش‌ها، مردم را به عبادات و ظواهر و مصاديق ديني از جمله صدق، امانت، تقوا، ترك منكر، امر به معروف و سبك زندگي صحيح، هدايت كنيد.

رهبر انقلاب، «اسلام ارتجاعي، متعصب، بدون فهم حقايق معنوي و دچار جمود در ظواهر» را، نمود واقعي تفكرات انحرافي برشمردند و افزودند: در لبه‌ي ديگر اين قيچي، «اسلام التقاطي» و «اسلام آمريكايي» مشغول مقابله با «اسلام ناب» هستند.