اين شهيد بعد از نماز ظهر تفحص شد

خرداد سال 1371 در منطقه عملياتي «والفجر يك» شمال فكه در محور عملياتي كه پيكرهاي شهداي لشكر 5 نصر، 21 امام رضا(ع)، 55 هوابرد و يگان‌هاي متعدد در حدفاصل ارتفاع 143 و 146 در نزديكي شيار «بجليه» جامانده بود، تفحص را آغاز كرديم.

با توجه به گستردگي منطقه و كثرت پيكر شهداي مفقود در منطقه، نياز داشتيم كه تعداد زيادي از نيروهاي تفحص استان‌هاي مختلف با استقرار در منطقه در جستجوي پيكرهاي شهدا حضور پيدا كنند.

در گرماي شديد خرداد در خوزستان وضعيت طوري بود كه يك گروه 30 تا 40 نفره روزانه 35 تا 40 قالب يخ مصرف مي‌كردند. چند روز كار كرديم و 2 روز پياپي پيكر شهيدي پيدا نشد، تا ظهر روز دوم.

نمي‌خواستيم بچه‌هايي كه لشكر 27 محمدسول‌الله (ص)، 31 عاشورا، 5 نصر، 21 امام رضا (ع)، 10 سيدالشهدا (ع) آمده بودند، روحيه‌شان را از دست بدهند. بين نماز ظهر و عصر به خداوند گفتيم كه با اين همه سختي و مشقت ابزار را به منطقه منتقل كرديم، گروه‌هاي تفحص با اميد پيدا كردن شهدا به اينجا آمده‌اند، پس ما را دست خالي برنگردان و ياري‌مان ده.

يكي از پاهايم مصنوعي است، موقع نماز آن را از پايم درآورده بودم، دوستان تعقيبات نماز را مي‌خواندند، بين نماز ظهر و عصر از جايم بلند شدم، در فاصله 5 ـ 6 متري كه موكت براي خواندن نماز انداخته بوديم، رفتم، به يكي از دوستان گفتم «سرنيزه را به من بده» او گفت «وسط نماز؟!» دوباره از او خواستم تا اين كار را انجام دهد.

پس از گرفتن سرنيزه و آن را به زمين زدم، پيراهن شهيدي از زير خاك بيرون آمد، پيكر شهيد را از زير خاك‌ها بيرون آورديم، اين شهيد از نيروهاي لشكر «5 نصر» بود كه پس از شناسايي معلوم شد منزلشان در خيابان طلاب مشهد‌الرضا (ع) بود.

در ادامه، نماز عصر را اقامه كرديم؛ بعد از ظهر همان روز علاوه بر اينكه پيكرهاي تعداد زيادي از شهدا در منطقه تفحص شد، بنده پيكر 17 شهيد را پيدا كردم كه يكي از پيكرها مربوط به جانشين تيپ يك امام رضا(ع) بود.

در حقيقت استمداد و عنايت خداوند تبارك و تعالي بود كه پيكر شهدا را در مناطق مختلف پيدا مي‌كرديم.

بخش فرهنگ پايداري تبيان       شادي روح شهداوامام شهدا صلوات