شهید محمد مهدی کریمی

مكان شهادت:  تهران
مكان دفن:  تهران

دانشگاه علوم پزشكي وخدمات بهداشتي درماني شاهرود

پسري مودب و فرمانبر بود و او را از ساير كودكان  هم سن و سالانش متمايز مي‌كرد در انجام فرايض ديني مقيد بود و شركت در مراسم مذهبي را فرصتي مي‌دانست و فعاليت‌هايش از شركت در همين جلسات شروع شد و از مسجد سنگري براي مبارزه ساخت او خادم مسجد شد و به عنوان موذن مسجد كارش را شروع كرد به همراه عده‌ اي از دوستان فعال مسجدي‌اش وارد مسير مبارزات سياسي عليه رژيم شد وهمان زمان كه مبارزات و رهبريهاي امام (ره) انقلاب را به جلو مي‌برد او نيز مردم را بر منبر سخنراني ارشاد مي‌كرد و در خلال سخنراني اعلاميه و جزوات سخنرانيهاي امام توسط دوستانش پخش مي‌شد ايشان و سيدناصر سالياني با هم بودند . جان نثاراني كه تا پاي جان از آرمان امام دفاغ كردند و لحظه‌اي از مسير حق و خدمت منحرف نشدند و در جهت تحقق اهداف الهي و انقلابي از مجاهدت دست برنداشتند( مسجد جامع بسطام) و مهدي جزء افرادي بود كه قبلاً توسط ماموران شناسايي شده بود. آري امثال سيدجعفر، ناصر و مهدي بودند كه مسير انقلاب را هموار و هموارتر مي‌كردند. آن‌ها انسان‌هاي كوچكي نبودند و قهرمان و حماسه آفرين بودند و فداكاري‌هاي آنان در ذهن جاودانه مي‌گرديد و اين چنين رزم آوراني از تبار باران و از قبيله‌ي ايمان ،پيمان اخوت بسته بودند و آخر هم در تاريخ 09/10/1357 پر گشودند.