آمار شهدای شهر با صفا در 8 سال دفاع مقدس در یک نگاه

آمار شهدای شهر با صفا در یک نگاه

ایوب حسین پور مسئول موقعیت منتظران شهادت در مقاله ای در یک نگاه به آمار شهدای شهرستان شاهرود با توجه به سخن رهبر انقلاب که فرمودند«بیشترین شهدای این استان(سمنان) مربوط به شاهرود است» پرداخته اند که در ادامه بدان می پردازیم:

شهرستان شاهرود با بیش از ۱۷هزار رزمنده در دوران دفاع مقدس جایگاه ممتاز و ویژه ای در سطح کشور دارد و با دارا بودن هزاران نفر جانباز دِین خود را به اسلام و انقلاب و امام به کمال رسانده است.
شهرستان شاهرود به همراه میامی در دوران پرافتخار دفاع مقدس در کنار هم یکدل و یک زبان در سایه پر مهر ولایت عاشقانه و عارفانه ترین صحنه های بی مثال را رقم زدند.

نکته جالب این که این شهرستان دلیرپرور در حالی که هزاران خط شکن و خط نگه دار داشت ولی کمترین آماراسارت را دارد. تعداد قابل توجه ای ازعزیزان آزاده پس از مجروح شدن به اسارت درآمدند. تعداد۱۱۱ نفر اسیردر بین هزاران رزمنده معنایش چیست؟؟!یعنی تا پای جان پای حرف امام خود ایستادن عملکرد و دستاوردهای شاهرود و میامی با نگاهی تاریخی در انقلاب و دفاع مقدس یک غالب دارد. این عشق،مودت،هم دلی و هم زبانی همیشه زلال و با صفا خواهد ماند.

شهرستان شاهرود و میامی در آینه آمار:

1- شهدای پرونده ای شهرستان شاهرود ۱۰۲۷ تن

2- شهدای شاهرودی در جای جای کشور و عرصه ی بین الملل و آمار یادواره ای ۱۷۱تن

3- شهدای گمنام شاهرود و میامی ۴۳تن

4- شهدای پرونده ای میامی و بیارجمند ۱۸۱تن

5- شهدای میامی و بیارجمندی در جای جای کشو و یادواره ای ۱۲۰تن

حاصل جمع:۱۵۰۰تن

به خاطربسپارید ۴۸خانواده دو شهید ۵خانواده ی سه شهید

۵۲شهید روحانی و طلبه،۱۰۵پاسدار شهید،۳۰۰شهید ارتشی،۲۲۰شهید دانش آموزی،۳۴ شهید فرهنگی،۲۰۷شهید کارمند دولت،۳۰سردار و امیر شهید،۸ شهید در انقلاب اسلامی،اولین شهید دفاع مقدس کشور شهید شاهرودی به نام همافر محمدحسین دامغانی،اولین و کم سن و سالترین شهید استان حسن رجبیان ۱۲ساله،۵شهید از علما و طلاب در زندان های رژیم بعث عراق توسط صدام همانند آیت الله احمدی و آیت الله حسینیان به شهادت رسیدند.فرمانده سپاه سوسنگرد دانشجوی پیرو خط امام، فاتح لانه جاسوسی، فرمانده یکی از قرار گاه های جنوب کشور شهید غلامحسین بسطامی.شهید حجت الاسلام و المسلمین سید کاظم موسوی معاون شهید رجایی و وزارت آموزش و پرورش، ده ها فرمانده دسته،جانشین و فرماندهان گروهان،جانشینان و فرماندهان گردان و واحد و معاونت تیپ و جانشین سپاه از جمله شهدای شاخص شهر و استان و کشور می باشند.

عملکرد جهاد سازندگی و قرارگاه های مربوطه در غرب و جنوب کشور مثال زدنی است و همچنین فعالیت های خاص ستاد پشتیبانی جنگ،حسینیه و مسجد مدرسه قلعه ی شاهروداز جمله مراکزی است که یادشان فراموش نخواهد شد.